fbpx

Wie ben ik?

Hi you! Laat ik gelijk met de deur in huis vallen: ik ben natuurlijk veel meer dan die gedreven marketing coach uit Rotterdam. Typerend voor wie ik ben en waar ik niets aan heb kunnen doen is dat ik op 23 november geboren ben als Boogschutter, met levenspad nummer 1. Mijn Rotterdamse roots en sterrenbeeld, bepalen deels mijn karakter. Ik ben een tikkeltje eigenwijs, doelgericht, nieuwsgierig en toekomstgericht. En daar ben ik trots op! Het is hoe ik in het leven sta en hoe ik mijn bedrijf run. 

Dromen

Die zijn er om uit te laten komen. Als je iets wilt, is het zonde om te blijven fantaseren. Liever proberen, dan op je tachtigste spijt. Eens? Soms moet je iets gewoon ondervinden om erachter te komen of het werkt of niet. Voor mij geldt dit voor alles in het leven en dus ook voor marketing. Het één werkt voor jou als ondernemer beter dan het ander. Als marketing coach help ik je graag in je zoektocht naar de best passende aanpak.

Waar ik blij van word

De wereld ontdekken met alle mooie culturen, mensen en natuur. Dit doe ik het liefste met familie of vrienden die allen ontzettend belangrijk voor mij zijn. Samen maken we een feestje van het leven. Inclusief mijn chihuahua met wie ik heerlijk langs de Maas wandel. Er wordt wel eens gegeind dat de Rotterdamse horeca op mij draait. Daarbij sport ik het liefste elke dag, of dat nu een rondje hardlopen is, een bokstraining of een pittige circuit- of krachttraining. Kortom: optimaal genieten van het Rotterdamse stadsleven en focussen op al het moois in de wereld.
La dolce vita! 

Mijn missie

Waar ik pas echt energie van krijg? Het inspireren en begeleiden van ondernemers om er samen een succes van te maken. Iedere ondernemer is ergens goed in en heeft een passie voor iets. Ik geloof dat ieder op zijn of haar eigen manier andere mensen kan helpen. Een personal trainer helpt mensen fitter worden en een horeca-eigenaar geeft mensen een gezellige tijd. Marketing is vaak iets dat erbij komt kijken, net als de administratie. Het wordt gezien als niet leuk, een last of een grote onzekerheid. Maar niets is minder waar. Het is belangrijk om de juiste doelgroep te vinden, te benaderen en te inspireren en vervolgens op een geloofwaardige, structurele manier met ze te communiceren. Daarom ben ik mijn bedrijf begonnen: ondernemers ondersteunen, zodat zij hun doelgroep nog beter kunnen helpen. Want zolang potentiële klanten jou niet vinden of niet weten wat je doet, kan je ze ook niet bedienen.

Boogschutter

  • Optimistisch
  • Toekomstgericht
  • Grootse plannen en dromen
  • Veeleisend
  • Nieuwsgierig en gek op vrijheid en avontuur
  • Niet bang voor een gokje
  • Soms ongeduldig en eigenwijs
  • Roekeloos en impulsief
  • Sociaal, open en eerlijk
  • Een tikkeltje rebels

Nummer 1

Geboortegetal 1 wordt ook wel de leider genoemd. Als  1 ben ik creatief, zelfstandig, enthousiast, vastberaden, oprecht en direct. Ik ben op mijn best als ik op mijn pad obstakels of uitdagingen tegenkom. Enen staan bekend als moedige mensen met een tomeloze energie, het verlangen om iets te bereiken en worden nog weleens gezien als koppig, omdat ze alles graag op hun eigen manier doen.

Wie ben jij? 

Dat was een verhaal over mij. Maar wie ben jij? Laat hieronder je gegevens achter, zodat we kunnen kijken of we kunnen samenwerken, zodat we met jouw marketing een schot in de roos schieten.