fbpx

Inhuren al spreker

In de afgelopen jaren heb ik dankzij mijn werk in de sportmarketing en als marketing coach én jonge onderneemster tal van interessante mensen ontmoet en ervaringen opgedaan. Mijn verhalen en ervaringen deel ik graag met anderen, omdat ik het leuk vind om mensen te inspireren op het gebied van marketing en/of ondernemen. Geïnteresseerd? Huur mij dan in als spreker. 

Begin 2020 gaf ik mijn carrière een nieuwe wending door mijn droom werkelijkheid te maken en mijn eigen onderneming te starten. Als vrij jonge onderneemster ben ik iemand die gewoon doet wat goed voelt. ‘Go with the flow’ klinkt misschien cliché, maar het is écht mijn motto. Ik ben soms wat rebels, vrij impulsief en hou van risico’s. Ik ben ervan overtuigd dat je ergens volledig voor moet gaan als je erin gelooft. Mijn doel is niet om altijd het meeste geld te verdienen, maar om mijn gevoel en passie te volgen en het op mijn eigen manier te doen en gelukkig te zijn met waarmee ik bezig ben. Met deze mindset heb ik nooit spijt van keuzes die ik maak. Natuurlijk, soms baal ik en maakt mijn hoofd overuren, maar van alles leer en groei ik. Dat is iets dat ik daarom graag meegeef aan de ondernemers die ik coach of het publiek waarvoor ik spreek. 

Wil je dat ik kom spreken over marketing of ondernemen? Een gastcollege kom geven? Mail mij dan of vul onderstaand formulier in om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Leer je me liever eerst nog beter kennen? Klik dan hier.

Liefs,
Marlissa

info@marlissavanderkamp.nl

Wil jij mij inhuren als spreker?